News Flash:

Ce reactie a avut Sienna, fiica Andreei Antonescu dupa ce a vazut pictorialul mamei sale din Playboy. „Era mare taraboi la mine in casa”

21 Decembrie 2021
854 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este una dintre artistele cu state vechi pe scena muzicala. Colega Andreei Balan s-a maturizat in fata a milioane de fani, iar asta a avut si avantaje, dar si dezavantaje. Andreea a fost printre primele vedete de la noi care au pozat pentru Playboy. La vremea aceea, artista avea doar 18 ani, dar a stiut cum sa isi negocieze contractele, astfel ca a reusit sa primeasca cel mai mare onorariu pentru sedinta foto fara haine.

Andreea Antonescu a acceptat propunerea celor de la Playboy si a pozat nud pentru celebra revista de barbati imediat dupa ce a devenit majora. Pictorialul a fost unul extrem de apreciat de catre privitori, iar pentru asta, Andreea a primit nici mai mult, nici mai putin de 30.000 de dolari. Un onorariu exorbitant, avand in vedere ca tot pentru un pictorial in Playboy, Gina Pistol a primit 1.000 de euro.

Acum, timpul a trecut, iar revista si pictorialul Playboy sunt istorie pentru Andreea Antonescu. Vedeta a devenit mamica si se ocupa, cum poate ea mai bine de micuta Sienna. Bineinteles, vedeta nu a putut ascunde revista de fetita ei, iar momentul in care cea mica a aflat ca mama ei a pozat dezbracata a fost unul extrem de amuzant.  Andreea a vorbit recent despre asta, povestind cu lux de amanunte cum a reactionat Sienna la vederea pictorialului. 

„Cand m-am intors acasa, undeva pe la 11.00 noaptea, era un mare taraboi la mine in casa. Era un circ mare intre mama si Sienna si nu intelegeam ce se intampla, si mama alerga dupa Sienna cu o rochita, copilul meu fiind dezbracat de tot in noaptea sfanta de Craciun. Mi-a zis mama: Pai da, a vazut revista Playboy cu tine si vrea sa fie ca tine, dezbracata!', a dezvaluit Andreea Antonescu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008466 (s)