News Flash:

Jador a ajuns de urgenta pe mana medicilor. „Nu e un moft, e o necesitate... ”

21 Decembrie 2021
371 Vizualizari | 0 Comentarii
Jador

Jador si-a panicat fanii cu cele mai recente postari. Obisnuiti sa il vada mereu plin de viata si energic, jadorasii, asa cum ii alinta manelistul au inceput sa isi faca griji pentru starea de sanatate a idolului lor si pe buna dreptate. Manelistul s-a filmat in timp ce se afla intr-un salon chirurgical, iar cei care il urmaresc au crezut ca aceasta are probleme grave de sanatate. Din fericire, totul este mult mai simplu decat pare, iar Jador a apelat la medici pentru un implant de par.

Daca ieri fanii l-au vazut pe Vlad Gherman dupa ce a terminat procedura de implant de par, acum, Jador este cel care a apelat la aceeasi interventie. Desi nu parea, manelistul sustine ca a inceput sa aiba probleme cu podoaba capilara si ca a ajuns sa creada ca singura solutie este implantul de par. Mai mult, acesta nu a mai vrut sa amane marele moment si a trecut pragul clinicii chiar inainte de sarbatori.

"Ramanem chel si nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Inca nu stiu cat ma duce operatia, insa cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-a confruntat de mai multi ani aproape toti membrii familiei mele.", a declarat Jador la Antena Stars.

Recent, s-a zvonit ca Jador ar fi din nou intr-o relatie si ca s-ar iubi cu o bruneta focoasa. Manelistul este foarte sincer cu fanii si a decis ca nu este cazul sa isi asume un fapt care nu s-a intamplat in viata lui. Ionut Dumitrache, pe numele lui real a declarat ca este singur si ca, momentan, nu este nicio femeie prezenta in viata lui.

„Nu am o iubita, s-au tot zvonit, dar eu nu sunt intr-o relatie cu nimeni! Ma axez pe mine acum.", a mai spus artistul.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006524 (s)