News Flash:

Nu sunt contracte

Mercenarii din Grupul Wagner au fost sfătuiți să-și caute un alt loc de muncă

31 August 2023
193 Vizualizari | 0 Comentarii

După decesul liderului lor, Evgheni Prigojin, care a fost înmormântat într-un cimitir din Sankt Petersburg în ziua de marți, reprezentanții Grupului Wagner au sugerat mercenarilor din organizație să își găsească alte oportunități de angajare, conform informațiilor furnizate de agenția EFE.

„Câteva zeci de mii de luptători pe deplin pregătiţi sunt gata să muncească şi sunt dispuşi să-şi apere patria în Ucraina, dar, din cauza unor circumstanţe bine cunoscute, deocamdată nu ne lasă”, a declarat un reprezentant al Wagner, adaugă că mercenarii sunt acum nevoiţi să îşi caute de lucru în Africa şi Orientul Mijlociu, dar „nici acolo situaţia nu este uşoară”.

„Ne confruntăm cu o concurenţă dură din partea Ministerului Apărării şi a Gărzii Naţionale care planifică şi încearcă să acceseze acele zone cu activităţi similare cu ale noastre”, a precizat reprezentantul Wagner.


El a dezvăluit că Prigojin a discutat despre această problemă în timpul ultimei sale călătorii în Africa, unde mai multe țări manifestaseră interes față de serviciile grupului, cu toate că, deocamdată, contractele  sunt incerte.

„Vom încerca să găsim de lucru pentru membrii noştri. Când şi cât, nu ştim. Prin urmare, aşteptaţi sau căutaţi un alt loc de muncă. Urmăriţi îndeaproape situaţia internaţională. Dacă echipa noastră primeşte permisiunea de a se întoarce în zona operaţiunii militare speciale în Ucraina, atunci vom relua în mod activ recrutarea de bărbaţi. Va fi de lucru”, a spus acesta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010406 (s)