News Flash:

Funeralii într-un cadru restrâns

Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, a fost înmormântat într-un cimitir Sankt Petersburg

30 August 2023
184 Vizualizari | 0 Comentarii

Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, care a decedat în tragicul accident aviatic din 23 august, a fost îngropat într-un cimitir din periferia orașului natal al acestuia, Sankt Petersburg. Ceremonia funerară s-a desfășurat în mod privat, conform anunțului făcut de serviciul său de presă, conform informațiilor furnizate de agenția Reuters.

„Funeraliile lui Evgheni Prigojin au avut loc într-un cadru restrâns. Cei care doresc să-şi ia rămas bun pot merge la cimitirul Porohovskoie”, se precizează într-o scurtă postare pe Telegram, însoţită de fotografia lui Prigojin.

Funeraliile lui Prigojin au fost organizate într-o discreție totală, în timp ce Kremlinul a informat că președintele rus, Vladimir Putin, nu va lua parte la ceremonie.

La bordul avionului Embraer Legacy 600 al lui Prigojin, care s-a prăbușit în circumstanțe încă necunoscute la aproximativ 300 de kilometri nord-vest de Moscova, în timp ce efectua un zbor din capitala Rusiei către Sankt Petersburg, se afla și Dmitri Utkin, principalul comandant și cofondator al companiei de mercenari.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005724 (s)