News Flash:

UEFA a fost de acord

Meciul dintre România și Israel, din preliminariile EURO 2024, se va juca pe stadionul din Felcsut, Ungaria

2 Noiembrie 2023
168 Vizualizari | 0 Comentarii

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că meciul dintre echipele naționale de fotbal ale Israelului și României, care face parte din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, va avea loc pe stadionul Pancho din Felcsut, Ungaria. Meciul este programat pentru data de 18 noiembrie și va începe la ora 21:45.

„UEFA a anunţat azi că a fost de acord cu propunerea Federaţiei Israeliene de a disputa meciurile cu România şi Elveţia pe stadionul Pancho, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta. Arena are o capacitate de 3.800 de locuri şi este gazda formaţiei Puskas Akademia”, se precizează în comunicatul FRF.

UEFA a menționat că la meci prezența  spectatorilor va fi permisă.

Joi, Federaţia Israeliană de Fotbal (IFA) a transmis că echipa sa naţională va disputa în Ungaria ultimele sale două meciuri de pe teren propriu în preliminariile EURO 2024, contra Elveţiei şi României.

Partidele urmează să se joace în afara Israelului din cauza conflictului armat Israel-Hamas, care a dus la suspenderea tuturor partidele programate în această din cauza lipsei de siguranţă.

Cele două meciuri vor avea loc pe 15 şi 18 noiembrie. Israelul va disputa luna viitoare alte două meciuri în Grupa I a preliminariilor, în deplasare cu Kosovo (12 noiembrie) şi Andorra (21 noiembrie), având astfel de disputat patru partide în decurs de zece zile.

Pe lângă meciul cu Israel, România mai are de jucat și cu Elveţia, pe 21 noiembrie, la Bucureşti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005034 (s)