News Flash:

Șansele sunt foarte mari!

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că este aproape imposibil ca România să rateze calificarea la EURO 2024

27 Octombrie 2023
200 Vizualizari | 0 Comentarii

Gheorghe Popescu, fostul internaţional, a afirmat într-o conferinţă de presă că şansele ca echipa naţională a României să nu se califice la turneul final al Campionatului European sunt extrem de mici, mai ales că se află în fruntea clasamentului Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

„Ceea ce rămâne în urma unei echipe naţionale sau echipe de club sunt rezultatele. Din păcate, actuala echipă naţională nu a avut parte de rezultate. Noi aşteptăm de foarte mulţi ani să înceapă o nouă perioadă plină de succese a echipei naţionale. Noi ne-am dori să înceapă cu Europeanul de anul viitor. Eu cred că este aproape imposibil să ne mai scape calificarea la EURO. Iar apoi să înceapă să vină rezultatele. O calificare la Mondial, apoi la alt European şi tot aşa. Şi să vină o perioadă chiar mai mare decât cea pe care am avut-o noi, plină de performanţe”, a declarat Popescu, în prezent preşedintele clubului Farul Constanţa.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006164 (s)