News Flash:

Departe de zona de conflict

Meciul Israel – România se joacă la Nicosia, în Cipru

26 Octombrie 2023
238 Vizualizari | 0 Comentarii


Naționala Israelului se pregătește pentru o perioadă crucială în luna noiembrie, cu patru partide decisive pentru calificarea la Euro 2024. Obținerea calificării ar fi o premieră istorică pentru fotbalul israelian.

Miercuri, s-a anunțat o veste importantă, deoarece golgheterul all-time al Israelului revine în lot înaintea acestor meciuri cheie. Beno David, corespondentul Gazetei Sporturilor în Israel, a dezvăluit că s-a stabilit țara care va găzdui partidele care ar fi trebuit să aibă loc pe teren propriu, cu Elveția și România, dar care au fost mutate pe teren neutru de către UEFA și FIFA din cauza conflictului armat.

Astfel, Israel va începe această serie de meciuri din luna noiembrie jucând la Priștina împotriva echipei Kosovo. Apoi, se va muta în Cipru, mai precis la Nicosia, pentru a juca cu Elveția (15 noiembrie) și România (18 noiembrie), ambele partide având loc cu porțile închise. Ultimul meci din această serie de patru partide se va desfășura în deplasare, în Andorra, pe 21 noiembrie.

Naționala Israelului se află în Grupa I a preliminariilor Euro 2024, iar primele două echipe clasate din grupă se vor califica la turneul final.

Iată programul complet al grupei până la finalul campaniei de calificare:

12 noiembrie: Kosovo vs. Israel
15 noiembrie: Israel vs. Elveția
18 noiembrie: Belarus vs. Andorra, Elveția vs. Kosovo, Israel vs. România
21 noiembrie: România vs. Elveția, Andorra vs. Israel, Kosovo vs. Belarus
Acesta este momentul-cheie pentru echipa națională a Israelului, cu speranța de a obține calificarea la Euro 2024.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1305 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007231 (s)