News Flash:

Faultul nu se iartă!

Căpitanul echipei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, suspendat de Comisia de Disciplină a FRF

20 Octombrie 2023
186 Vizualizari | 0 Comentarii


Căpitanul echipei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, a fost sancționat cu o suspendare pentru 16 meciuri de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, conform unui anunț făcut miercuri de site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a primit și o amendă de 10.000 de lei.

Decizia de suspendare a lui Ţicu a venit în urma unui incident petrecut în minutul 6 al meciului dintre Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt (meci care s-a încheiat cu scorul 0-0), desfășurat în etapa a 10-a a Superligii. Căpitanul echipei gazdă a primit cartonașul roșu pentru un fault violent comis asupra lui Dragoș Iancu. Acesta din urmă a fost obligat să părăsească terenul pe targă, prezentând o fractură deschisă la peroneu, situată la nivelul piciorului stâng. Ulterior, Dragoș Iancu a fost supus unei intervenții chirurgicale la un spital din București.

„ACS Petrolul 52 vs. AFC Hermannstadt - Eliminare Ţicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a teza 3 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru 16 (şaisprezece) meciuri şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se pprecizează în hotărârea comisiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005920 (s)