News Flash:

Nimeni nu se astepta la asta! Ce declaratie i-a facut George Burcea Vivianei Sposub dupa ce s-a zvonit ca s-au despartit?

2 Septembrie 2021
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana George

Lui George Burcea si Vivianei Sposub le place sa se joace cu rabdarea fanilor. Cei doi ba au dat de inteles ca s-au despartit, ba ca s-au impacat, iar acum jongleaza cu imagini si mesaje care ii baga pe toti in ceata. Indragostitii au fost surprinsi zilele trecute impreuna intr-un club de fite, iar fanii credeau ca s-au impacat. Acum, George este cel care a preluat cuvantul si i-a lamurit pe toti cu postarea lui.

Acum cateva saptamani, fanii Vivianei au observat ceva dubios la ea pe profilul de Instagram. Frumoasa bruneta a sters toate imaginile cu iubitul ei, George Burcea, iar asta i-a facut pe toti sa creada ca cei doi au pus capat relatiei lor de un an. Acum, Vivi si George au pus din noua paie pe foc si s-au afisat in ipostaze care ridica multe semne de intrebare. Daca primul pas al despartirii a fost facut de Viviana, George s-a gandit sa ia initiativa si s-a folosit din nou de Instagram pentru a lamuri curiozitatile fanilor.

Viviana si George au revenit la sentimentele mai bune, ba chiar s-au impacat, dupa cum au declat si apropiatii lor, asa ca asta este motiv bun pentru ca cei doi sa revina la postarile de dinainte. Primul pas a fost facut de George Burcea care a luat-o pe bruneta sa faca o poza pentru Instagram si s-a asigurat ca transmite un mesaj clar pentru toti cei care il urmaresc. ”Te iubesc!” a scris George, semn ca dezechilibrul de atunci din relatie le-a prins bine si ca acum sunt mai fericiti ca niciodata.

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006650 (s)