News Flash:

Iulia Albu pleaca de la Antena 1. Ce post tv a luat-o si ce emisiune va avea dupa terminarea ”Splash! Vedete la apa”?

2 Septembrie 2021
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Iulia Albu i-a luat pe toti prin surprindere atunci cand a anuntat ca va pleca de la PRO TV si ca va semna cu Antena 1. Iulia este cunoscuta in media datorita rubricilor de stil pe care le-a realizat si, tocmai de aceea, multi au fost de parere ca proiectul pe care Antena 1 i l-a pus pe masa, ”Splash! vedete la apa” nu i s-a potrivit mai deloc. Acum, constienta de aceasta ipostaza, Iulia a decis sa plece la un alt trust si sa realizeze o alta emisiune.

Iuliei Albu ii place sa migreze de la un post tv la altul pana cand gaseste formatul care i se potriveste. Dupa ce sezoane la rand a jurizat concurentele ”Bravo, ai stil!”, Iulia s-a mutat la PRO TV, unde a primit rubrica ”Martea neagra cu Iulia Albu” din cadrul emisiunii ”La Maruta”. Iulia nu se intelegea tocmai ok cu Maruta si nu putine au fost datile in care cei doi se intepau in direct. Sfarsitul verii a prins-o pe Iulia la Antena 1, la masa juratilor de la ”Splash! Vedete la apa”, un proiect care nu a prins-o deloc pe Iulia.

Pentru toamna, Iulia are alte surprinze pentru fanii ei. Se pare ca ”Splash” a fost doar o varianta de tranzitie si ca adevaratul ei proiect tv va fi ”I.A cu stil”, difuzat pe Antena Stars. Cei care o urmaresc pot sa ii scrie Iuliei, iar ea se va ocupa personal de retusarea garderobelor in fiecare editie. 

”Sa spui o poveste buna despre tine, sa ma fascinezi, dupa care eu sa te aleg pe tine si sa aduc glamour in viata ta, sa iti schimb viata. Eu zic da oricarei provocari. Trebuie sa ma ascultati pe mine, ca eu stiu cel mai bine, este proiectul meu si al echipei mele de aici de la Antena Stars. Este vorba despre proiectul I.A cu stil, stiti voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a parut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a povestit Iulia Albu la Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005122 (s)