News Flash:

Raluca Badulescu a facut-o praf pe Nicoleta Nuca la ”Bravo, ai stil!” ”Am dat cu tine de toti peretii!”

2 Septembrie 2021
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca Nicoleta

Nicoleta Nuca si-a propus ca anul acesta sa faca multe schimbari in viata ei si deja a inceput cu primele. Proaspata ceruta in casatorie, Nicoleta a vrut sa isi testeze limitele stilistice si a decis sa participe la competitia vietii ei. ”Bravo, ai stil!” si-a deschis din nou portile in fata vedetelor care vor trebui sa demonstreze juratilor, dar si publicului ca au stil.

Nicoleta Nuca este printre primele curajoase care s-au aruncat in lupta stilului de la emisiunea de pe Kanal D. Nico si-a obisnuit fanii cu aparitii cuminti, deloc exagerate, doar ca, de data asta, va trebui sa iasa din zona de confort si sa faca fata celorlalte opt competitoare ale ei. Pana acum, Nicoleta nu s-a plans deloc de atmosfera, ci doar de faptul ca ritmu alert de filmare o epuizeaza si ca, din cauza asta, nu prea mai are timp sa fie activa pe Instagram. 

Nicoleta Nuca a fost invitata in emisiunea lui Teo, acolo unde a vorbit deschis, pentru prima data despre cum vede aceasta competitie, ce legaturi a format cu celelalte colege, mai ales ca se stie cu majoritatea dintre ele si, cel mai important, in ce relatii este cu juratii. Chiar daca este prea devreme pentru a-si forma o parere despre cat de duri sau ingaduitori sunt juratii, Nicoleta nu s-a ferit sa faca primele afirmatii. ”Chiar radeam despre treaba asta la filmari cu Raluca. Imi zicea, sarmana de tine, am dat cu tine de toti peretii la fiecare rubrica. Cred ca s-a nimerit cu pandemia, ca eu nu m-am chinuit sa fiu cu decolteu, cu picioarele la vedere”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)