News Flash:

Maria Dragomiroiu, secretele unui par sanatos. Ce trebuie sa faca doamnele care isi doresc o podoaba capilara ca a artistei

15 Iunie 2022
604 Vizualizari | 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu (65 de ani) este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Totodata, ea este fericita „proprietara“ a celui mai lung par pe care il are o personalitate autohtona, masurand aproape un metru. Solista a dezvaluit, intr-un interviu pentru click.ro, micile ei trucuri pentru a-si mentine parul sanatos si stralucitor.

„Niciodata nu am fost la salon, singura ma aranjez, parul este asa lung, cum sa ma duc sa-l spal intr-o chiuveta la un salon, nu are cum, nu se spala bine! Eu stiu ce ii trebuie si trebuie sa am loc, apa curgatoare multa, cu dusul, sa il simt eu la mana ca este foarte bine limpezit si stiu cand e gata.

Odata, acum mai mult de 15 ani, intr-o emisiune a Mihaelei Radulescu, am spus ca atunci cand mi-a cazut foarte mult parul, nu l-am putut opri decat spalandu-l cu sapun de casa, si facand un tratament cu ou, ulei de ricin si ulei de masline, amestecate si date pe par. Asta am facut acum 15-20 de ani.

Acum nu mai e asa pentru ca nu puteam sa merg cu sapunul de casa peste tot pe unde am fost prin lumea asta mare, ca nu puteam sa trec de vama, as fi avut probleme, dar nu mi-a mai trebuit. Parul s-a redresat”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu refuza sa arunce la cosul de gunoiu parul taiat si se pare ca are un motiv destul de intemeiat pentru care face asta. 

„Cum sa arunc parul meu la gunoi? Il strang, il fac papusele mici, il duc acasa si o data la o luna, il tai pe iarba. Parul nu se degradeaza foarte repede, degeaba l-as arunca pentru ca il ia vantul, il tai marunt, am aceasta placere, sa tai acele papusele din parul meu cu foarfeca marunt si il arunc in gradina, prin iarba, oriunde, sa fie in aer liber”, a mai dezvaluit Maria Dragomiroiu pentru Click!.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004932 (s)