News Flash:

Ce diferenta de varsta exista intre INNA si Deliric. „E iubitul pe care mi l-am dorit de mult timp”

15 Iunie 2022
422 Vizualizari | 0 Comentarii
INNA

Inna si Deliric formeaza un cuplu de ceva timp, dar sunt destul de discreti in ceea ce priveste viata personala. Cei doi se afiseaza destul de rar impreuna, iar momentele cand apar in ipostaze tandre sunt cu atat mai pretioase. In timp ce Inna posteaza non-stop pe Instagram, iubitul ei este mult mai discret.

Deliric si Inna sunt perfect match si formeaza unul dintre cele mai cool cupluri din muzica de la noi. In timp ce Inna e foarte transparenta in ceea ce priveste viata ei, Deliric este mult mai discret. Asa se face ca unii fani nu stiu prea multe lucruri despre el, cum ar fi cati ani are sau cum il cheama in buletin. Razvan Eremia, pe numele lui adevarat, este cu patru ani mai mare decat Inna. Artistul are 38 de ani, in timp ce iubita lui - 34, diferenta ideala de varsta, dupa anumite standarde. 

Inna si Deliric sunt impreuna de mai bine de doi ani. Primele zvonuri despre idila lor au inceput sa circule in vara lui 2020 si, pe principiul nu iese fum fara foc, Inna a rupt tacerea si a confirmat relatia: ”Nu obisnuiesc sa vorbesc despre viata mea personala si nici el nu a facut-o pana acum. Da, suntem impreuna! Ati fost vigilenti”, a transmis Inna pentru revista Elle, anul trecut. Cei doi au petrecut impreuna timpul in izolare si au fost in vacante impreuna in ultimul an. La inceputul lui 2021, Deliric si-a insotit iubita in Dubai, unde a filmat videoclipul ”Flashbacks”. 

„Ma sustine foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un dragut si ma sustine, la fel de mult cum il sustin si eu pe el.”, a declarat Inna, pentru Antena Stars.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)