News Flash:

Cine este vedeta nu si-a cumparat masina pentru ca preferat sa se „tuneze” de 9.000 de euro

22 Aprilie 2022
359 Vizualizari | 0 Comentarii
estetician

In timp ce unele vedete alearga dupa masini luxoase, cu multi cai putere, altele mai fac si exceptii. Este si cazul vedetei urmatoare care, desi a a primit bani din partea sotului pentru un bolid, a ales sa se tuneze in loc sa faca senzatie pe strazile Capitalei. 

Roxana Blagu a scris istorie in muzica romaneasca cu trupa Trident. Fetele umblau cu blugii decupati la spate si nu era barbat care sa nu le complimenteze pentru fizicul lor. Desi aratau perfect, Roxana si colegele ei au decis ca este nevoie de cateva schimbari imporante. Roxana, in special, a vrut sa se transforme total si, tocmai de aceea a trecut pragul cabinetului medicului estetician. Vedeta nu s-a multumit doar cu doua-trei interventii, ci a mers mult mai departe. Posteriorul, abdomenul si sanii au costat-o pe aceasta 9.000 de euro, fix cand era dispus sotul ei sa ii dea pe o masina noua.

„A trebuit sa-mi refac cezariana pentru ca, burta mea, fiind foarte mare, in momentul in care a iesit Sasha ,a ramas un exces de piele destul de mare. Mi-am refacut si cezariana, nu reuseam eu sa ma obisnuiesc. Ca si cicatrice era ok, pentru ca am o piele destul de buna pentru asa ceva. Dar arata  cumva ca un material cand il cosi si tragi de cusatura.

Pentru mine devenise un complex asta, pentru ca ajunsese sa se vada si prin costumul de baie. Si am zis ca le fac pe toate intr-una. Daca tot fac asta, hai sa mai scot si niste grasime, pe ici pe colo.” a povestit artista.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006662 (s)