News Flash:

Lucrarile pe Calea Buziasului, la iesire din Timisoara, avanseaza. Dominic Fritz: Santierul era esential

9 Septembrie 2021
417 Vizualizari | 0 Comentarii
santier

Muncitorii SDM lucreaza atat noaptea, cat si in weekend pentru a inchide santierul de pe Calea Buziasului. Primarul Dominic Fritz spune ca lucrarile avanseaza alert si ca spera ca acestea sa fie finalizate inaintea modernizarii drumului dintre Timisoara si Mosnita Noua.
 
 
Se lucreaza in ritm alert pe santierul din Calea Buziasului, la iesire din Timisoara, inceput de doar o luna. Intre timp, Consiliul Judetean lucreaza la modernizarea DJ 592, intre Timisoara si Mosnita Noua.

Dominic Fritz spune ca santierul era unul esential.

„Santierul de pe Calea Buziasului si extinderea la 4 benzi intre intersectia cu str. Magnoliei si limita orasului era esential pentru a evita formarea de blocaje, odata inchis santierul Consiliului Judetean. A fost o premiera si pentru noi sa acordam Societatii de Drumuri Municipale, aflata in subordinea Consiliului Local, aceasta lucrare, care este totodata si un test al capacitatii sale de mobilizare”, a declarat Dominic Fritz.

Muncitorii SDM au reusit sa termine aproape jumatate din lucrarile necesare, ei lucrand inclusiv pe timpul noptii si in weekend. In viitorul apropiat, se va monta la trecerea de cale ferata un sistem modern care sa protejeze suspensiile masinilor care o traverseaza. In plus, lucrarea include si constructia de noi trotuare si piste de bicicleta.

„Am discutat azi cu cei de la SDM si cu specialistii din primarie si estimam ca in cursul lunii octombrie vom inchide acest santier extrem de important pentru Timisoara, dar si pentru locuitorii din zona periurbana”, a mai explicat Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)