News Flash:

CJ Timis vrea sa refaca 12 km intre Mosnita Veche, Urseni si Giorc. Licitatie de 125.000 de euro pentru documentatie

9 Septembrie 2021
389 Vizualizari | 0 Comentarii
asfaltare

Consiliul Judetean va asfalta un sector din centura alternativa a Timisoarei. Vor fi modernizati 12 km de drum judetean intre Mosnita Veche, Urseni si Giroc. S-a lansat licitatia pentru studiul de fezabilitate si proiectul tehnic.
 
 
Centura alternativa a Timisoarei este formata din drumuri judetene si a fost lansata in licitatie publica soseaua dintre Mosnita Veche, Urseni si Giroc. Consiliul Judetean Timis cauta servicii de elaborare a studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic, care sa includa si autorizatia de construire. Firmele interesate pot depune oferte pana pe 22 septembrie. Serviciile sunt estimate la o valoare de cel mult 618.000 de lei, cu TVA inclus.

Tronsonul de drum ce urmeaza a fi modernizat se afla pe DJ 595D, intre km 4+000 in Mosnita Veche si sensul giratoriu din fata Primariei Comunei Giroc, masoara cca. 12.5 km si traverseaza si localitatile Mosnita Noua si Urseni.

„Mergem inainte cu demersurile de a conecta comunele periurbane ale Timisoarei prin intermediul drumurilor judetene. Avem si cazuri fericite, unde nu este mult de lucru, fiind tronsoane deja asfaltate, dar si zone unde trebuie sa turnam asfalt pentru prima data sau chiar sa preluam drumuri comunale, pentru a putea interveni pe ele. In cazul DJ595D, am incredere ca elaborarea documentatiei nu va ridica mari probleme, dorind sa intram cat mai repede in executia propriu-zisa”, transmite presedintele CJ Timis Alin Nica.

In localitatile vizate, drumul judetean ce urmeaza sa fie modernizat cuprinde Str. Mare, str. Bistrei – in Mosnita Veche, Calea Mosnita Veche, Calea Medves – in Mosnita Noua, Str. Morii, str. Nicolae Botoca – in Urseni si Str. Muncitorilor, str. Barzava, str. Semenic – in Giroc. Tronsonul care va fi modernizat este in mare parte deja asfaltat, cu exceptia sectorului cuprins intre str. Nicolae Botoca din Urseni si comuna Giroc, unde drumul este din pamant, pe o lungime de aproximativ 4.4 km. Soseaua traverseaza in Urseni o linie de cale ferata, iar in extravilanul comunei Giroc un canal peste care trebuie construit un pod de o lungime de cca. 20 de metri.

Modernizarea DJ 595D face parte din strategia Consiliului Judetean de realizare a unei centuri exterioare de ocolire a municipiului Timisoara formata din sectoare de drumuri judetene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006546 (s)