News Flash:

Au fost gasite cele trei utilaje agricole furate dintr-o localitate din Timis

8 Septembrie 2021
523 Vizualizari | 0 Comentarii
tractor

Doua tractoare si un disc au fost furate din curtea unui imobil din localitatea Petroman, vineri dimineata. Au fost gasite insa cateva zile mai tarziu, in padure, in Sacosu Mare, spre Vermes. Localnicii s-au implicat in gasirea utilajelor.
 
 
Furtul a avut loc in noaptea de joi spre vineri, in jurul orelor 2-3, in localitatea Petroman. Hotii au luat doua tractoare si un disc agricol, iar pagubele au ajuns la cel putin 150.000 de euro, spuneau proprietarii.

Proprietarii au cerut ajutorul oamenilor care au instalate camere de supraveghere in zona. Utilaje erau mari, nu puteau fi incarcate decat in tiruri cu platforma. Acestea au fost vazute in Sacosu Mare spre Vermes, iar cautarile au pornit prin acea zona.

Luni, 6 septembrie, pe la orele pranzului a fost gasit discul, abandonat intr-o rapa. Cele doua tractoare au fost gasite in jurul orei 19, cu ajutorul oamenilor.

„In primul rand a fost gasit unul din utilaje, in jurul pranzului l-au gasit undeva abandonat intr-o zona din asta cu pomi, intr-o rapa, dupa care am incercat si terestru sa le cautam si pe restul, dar fiind o zona asa de impadurita, n-am reusit. Cu ajutorul localnicilor si cu cei din zona, de acolo de la Darova, Sacos, s-au implicat si pana seara le-am gasit pe toate, cu jeepurile oamenilor care cunosc zona, ca noi nu cunoastem nici zona. Doar am cautat si vazut pe camera ca n-au iesit din zona aia si am ramas sa le cautam, incercand sa nu-i lasam (n.r. – pe hoti) sa iasa pe partea aia. Nici nu stiu daca le-am fi gasit fara ajutorul lor (n.r. – al oamenilor)”, a spus proprietara.

Utilajele erau foarte bine ascunse, dar nici urma de vreun faptas. Chiar au incercat sa-si ascunda urmele.
„Nu era nimeni acolo, erau doar ascunse foarte bine, au incercat sa-si ascunda urma, au dat cu ceva praf alb, cred ca cu un extinctor, inauntru, ca sa nu se gaseasca amprente. Nu stim daca politia a gasit, n-a gasit amprente”, mai spune proprietara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005215 (s)