News Flash:

Un tanar drogat si altul beat, fara permis, aflat la volanul unei masini neinmatriculate, prinsi in Timis

9 Septembrie 2021
386 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Teribilism la volan, pe soselele din Timis. Doi tineri, unul drogat, iar celalalt extrem de beat, fara permis, la volanul unei masini neinmatriculate, au fost depistati de politisti in noaptea de miercuri spre joi. Li s-a intocmit dosare penale, nu vor mai putea conduce legal mult timp si au fost amendati.
 
 
Intr-unul dintre cazuri este vorba de un tanar de 22 de ani, tras pe dreapta in Remetea Mare joi, 9 septembrie, la ora 00.20. Soferul era drogat, au stabilit politistii in urma drugtestului. Tanarul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice si stabilirea consumului de substante psihoactive, transmit oamenii legii. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru infractiunea de „conducerea unui autoturism sub influenta substantelor psihoactive”.

Tot joi noaptea, in jurul orei 1, politistii din Faget au oprit pentru control, in localitatea Romanesti, un autoturism condus de un tanar de 25 de ani. Soferul duhnea a alcool, drept dovada si rezultatul aparatului etilotest: 1,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si nu a fost doar atat. Nici macar nu avea permis de conducere, iar autoturismul nu era inmatriculat.

S-a ales cu dosar penal pentru trei infractiuni: conducerea unui autovehicul fara a avea permis de conducere, conducerea sub influenta alcoolului si conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005792 (s)