News Flash:

Momente de panica pentru Oana Zavoranu. Diva a fost amenintata cu cutitul. „Ii fac plangere la politie”

5 Ianuarie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu poate spune ca si-a vazut moartea cu ochii. Vedeta a plecat sa se relaxeze, dar vacanta ei s-a transformat intr-un adevarat cosmar fix cand nu se astepta.

Oana Zavoranu a fost implicata intr-o altercatie in plina strada! Vedeta a trecut prin clipe de groaza atunci cand a vazut ca este amenintata cu cutitul in timp ce se afla in trafic. Vacanta linistitoare alaturi de sotul ei nu s-a terminat deloc frumos asa cum se asteptau cei doi.

Vedeta a trecut prin momente socante, dupa un incident in trafic. Diva desigur ca nu avea cum sa stea cu mainile in san, asa ca s-a indreptat imediat catre sectia de politie pentru a depune o plangere penala impotriva celui care a devenit violent in acest scenariu.


Totul a inceput dupa ce sotul actritei a vrut sa intre in depasire pe linia discontinua. Individul a incercat sa-i blocheze cu masina, iar cand s-a dat jos din propriul vehicul avea deja un cutit in mana si a inceput sa ii ameninte pe cei doi. Bruneta a cerut imediat ajutorul autoritatilor pentru a-si face dreptate, informeaza playtech.ro.


Sunt la politie. Ii fac plangere penala unui dement care a iesit cu cutitul la noi in trafic la iesirea din Azuga. La un moment dat cand a vrut Alex sa intre intr-o depasire pe linie discontinua sa inaintam in coloana, un psihopat a pus masina perpendicular in fata noastra, pe linia opusa si a iesit cu cutitul la noi.", a declarat Oana Zavoranu in exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005355 (s)