News Flash:

Ce mesaj a postat Oana Lis de pe patul de spital? ”Va rog sa ne tineti pumnii”

15 Noiembrie 2021
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Lis

Pentru Oana si Viorel Lis, vestea ca au Covid a cazut ca un traznet asupra lor. Cei doi nu se asteptau sa fie loviti de un astfel de necaz acum, mai ales ca starea de sanatate a lui Viorel nu este deloc buna. Medicii de la ”Matei Bals” fac tot posibilul pentru a-l mentine stabil pe Viorel Lis, in timp ce Oana este mult mai bine.

Oana a ajuns si ea pe patul de spital, dar isi face mai multe griji pentru Viorel. Starea de santatea a acestuia nu este una tocmai buna, iar medicii au decis sa il opreasca din prima clipa sub atenta lor supraveghere. Fostul edil al Capitalei si-a gasit cu greu puterea de a face cateva declaratii si a tinut sa le spuna tuturor ca acest virus este neiertator si ca, in cazul lui, plamanii au fost extrem de afectati.

Spre deosebire de sotul ei, Oana Lis se simte un pic mai bine. Chiar daca se afla pe patul de spital, blondina nu a uitat nici de fanii ei. Aceasta si-a adunat puterile si le-a transmis un mesaj pentru a-i linisti si pentru a-i ruga sa fie aproape de ea si de Viorel. Oana a constientizat ca aceasta perioada este foarte grea, mai ales ca amandoi s-au imbolnavit in acelasi timp.

”Un om sanatos poate avea o mie de visuri.???? Insa un om bolnav are un singur vis... sa fie sanatos. ???????????? Avem amandoi covid, Va rog sa ne tineti pumnii sa trecem cu bine si peste aceasta incercare!”, a scris Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)