News Flash:

Radu Vilcan si-a facut bagajele si a plecat de acasa cu baietii cei mari. ”Atat iti zic!”

15 Noiembrie 2021
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Valcan

Radu este un tatic foarte devotat, iar asta nu o spune el, ci sotia lui. Adela a declarat cu fiecare ocazie pe care a avut-o ca Radu Valcan este sotul perfect si tatal ideal. Prezentatorul de la Antena 1 se implica 100% in cresterea si educarea celor mici si este parintele grijuliu de situatie. Adela este mult mai relaxata, asa ca a decis sa ii ofere si lui Radu o astfel de experienta.

Prezentatoarea de la ”Vorbeste lumea” si-a trimis sotul in vacanta, dar nu singur, ci impreuna cu baietii cei mari. Radu Valcan s-a bucurat de aceasta escapada ”ca intre baieti”, dar nu a putut sa nu recunoasca ca i-a fost dor de sotia lui, Adela.

"De Black Friday am castigat un weekend cu copiii aia mai mari. Doar noi trei. Treziri de cateva ori pe noapte, pipi, caca, sireturile nu sunt legate bine; am uitat costumul de Spiderman acasa, vrem la mama, apoi e bine si aici. •adela_popescu, am vazut ca te-ai apucat de o carte. Asa, pe relax. Te iubim si...mi-e dor de tine. Atat iti zic!", a transmis Radu Valcan pe contul lui de Instagram.

Radu si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Venirea pe lume a celui de-al treilea baietel nu a facut decat sa ii apropie si mai mult pe cei doi. In timp ce Adela s-a intors deja pe platourile de filmare de la ”Vorbeste lumea”, Radu Valcan a decis sa mai profite de programul lejer pentru a sta acasa cu cei mici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006302 (s)