News Flash:

Fosta Miss Romania, data afara de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Anuntul facut de Ilinca Vandici.”Va veti supune!”

15 Noiembrie 2021
599 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Filimon

”Bravo, ai stil! Celebrities” se transforma din ce in ce mai mult din show de fashion in show de barfe si scandaluri. Daca pana acum topul certurilor era condus de Anda Adam, Viviana Sposub si Rux, de data asta, atentia s-a mutat asupra Ioanei Filimon si a Madalinei Pamfile. Din pacate, aciditatea replicilor si apetenta pentru scandal au facut ca Ioana Filimon sa fie data afara de catre producatorii de la Kanal D.

Madalina Pamfile a fost una dintre adversarele de temut ale Ioanei. Cele doua nu s-au duelat doar in tinute, ci si in replici acide. Provocata de cele mai multe ori in culise, Ioana Filimon nu s-a mai putut cenzura si a intrat cu pantofii in viata privata a Madalinei Pamfile. De aici si pana la un scandal de proportii a mai fost un singur pas. Concurentele au aruncat cu vorbe dure una la adresa celeilalte, iar acesta a fost motivul pentru care Ioana a fost eliminata.


Ilinca Vandici: „Ioana Filimon lipseste. Va spuneam ca la inceputul emisiunii ca am de facut un anunt extrem de important. Din cauza incalcarii regulamentului acestei competitii, incepand din acest moment, Ioana este descalificata. Nu mai face parte din competitia noastra.”
Nicoleta Dragne: „Eu stiam, nu am cum sa ma fac surprinsa.”
Viviana Sposub: „Am aflat si noi azi. De fapt, ne-am dat seama. Cel putin eu mi-am dat seama pentru ca Ioana Filimon venea deseori prima la machiaj si azi a lipsit. Si am presupus ca nu mai vine”
llinca Vandici: Imi pare foarte rau pentru Ioana. Ii doresc mult succes in tot ce face. O sa ii simtim lipsa in competitie. Este clar ca zarurile au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulamentul emisiunii la care toate, fara nicio exceptie, va veti supune si v-ati supus pana acum.” 


nicoleta dragne viviana sposub
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005024 (s)