News Flash:

Mario Fresh a uitat-o pe fiica Andreei Esca. Cine este artista cu care s-a sarutat patimas in vazul tuturor?

15 Noiembrie 2021
555 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Mario Fresh a pastrat foarte mult tacerea cu privire la situatia dintre el si Alexia Eram, dar si cu privire la o noua iubita. Se pare ca acesta este mai indragostit ca niciodata, iar noua lui partenera nu este deloc straina de lumina reflectoarelor. Ba mai mult, aceasta este prietena si cu fosta lui iubita, Alexia Eram.

Mira tace si face. Artista i-a lasat pe toti cu gura cascata atunci cand a urcat pe Instagram o poza in care se saruta cu nimeni altul decat Mario Fresh. Atat Mira, cat si Mario sunt singuri, asa ca nu ar fi exclus sa avem in fata cel mai nou cuplul din showbiz. Mario Fresh s-a afisat destul de rar cu Alexia Eram in ultima perioada, iar Mira este singura de cateva luni bune. Chiar ea a facut anuntul pe social media. 

”Ei bine, a venit momentul sa va spun ca da, ne-am despartit, cum cel mai probabil ati si banuit. Era clar si evident ca nu mai puteam sa o ducem asa la nesfarsit cu ignoranta asta din partea mea fata de intrebarile voastre. Nu e ca n-as fi vrut sa raspund, drept urmare de asta o fac, ci pur si simplu era o zona de ceata si pentru noi. Nu stiam exact daca e gata definitiv,nu am stiut ce sa spunem, ce sa facem si asa mai departe... pe langa faptul ca nu am mai experimentat o astfel de situatie pentru ca nu m-am mai afisat cu nimeni pana acum.”

Mario Fresh nu a declarat nimic despre relatia pe care o mai are cu fiica Andreei Esca, dar fanii sunt de parere ca lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca pana acum. Poza postata de Mira a impartit fanii in doua tabere: cei care cred ca sunt impreuna si cei care cred ca este doar un cadrul din videoclipul pe care cei doi artisti l-au filmat in vara. Pentru multi nu este de mirare ca cei doi au ales sa isi uneasca vocile, mai ales ca ambii sunt manageriati de Madalin Mosoiu si, mai presus de toate, cei doi sunt foarte buni prieteni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006478 (s)