News Flash:

Care este starea de sanatate a lui Viorel Lis, dupa ce a fost internat de Covid? ”Sunt terminat la plamani”

15 Noiembrie 2021
413 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Lis

Oana si Viorel Lis nu trec prin cea mai buna perioada a lor. Cei doi au fost depistati in acelasi timp cu Covid, asta dupa ce au acuzat amandoi simptome specifice virusului. Ajunsi la Institutul Matei Bals din Capitala, medicii au analizat starea lor de sanatate, iar pe Viorel au decis sa il patreze sub atenta lor supraveghere. Nici Oana nu a scapat mai usor, aceasta ajungand la spital la cateva ore dupa ce a fost trimisa initial acasa.

Oana Lis si sotul ei au fost depistati in acelasi timp cu Coronavirus. Starea de sanatate a lui Viorel fiind mai instabila, medicii au decis sa-l interneze si sa-l supravegheze. Sotia acestuia se simtea un pic mai bine decat el, asa ca medicii au decis ca nu este necesara internarea acesteia. Ajunsa acasa, Oana Lis a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Aceasta a solicitat serviciului de ambulanta sa o duca la spital, iar acum este pe maini bune. 

Spre deosebire de Oana, Viorel nu se simte bine deloc. Fostul edit al Capitalei are plamanii foarte afectati si de abia vorbeste. Viorel a acordat cu greu un interviu celor de la Antena Stars in care a detaliat cum se simte. Toate declaratiile au fost facute inainte ca Oana Lis sa ajunga si ea sa fie internata.


”Sunt terminat la plamani. Nu pot sa vorbesc, nu-mi dau voie. Domnisoarele asistente spun ca obosesc ca nu mi-e bine. Oana Lis nu e cu mine. Ea nu e internata. Face tratament de acasa, trebuie sa vina sa faca niste injectii”, a spus Viorel pentru Antena Stars. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006133 (s)