News Flash:

Andreea Marin, luata de SMURD direct de pe strada. ”A fost un semnal de alarma!”

15 Noiembrie 2021
611 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin nu are nevoie de prea multe prezentari. Vedeta este una dintre veteranele televiziunii, iar lumea o stie ca fiind mereu o profesionista, care isi face mereu treaba cu constinciozitate, chiar daca asta implica ore intregi de nesomn. Andreea a fost invitata recent in emisiunea moderata de Adi Hadean si Ionela Nastase, acolo unde a vorbit despre momente in care nu si-a ascultat corpul si despre episoadele care au dus-o la epuizare cronica.

Toata lumea o vede acum pe Andreea Marin ca fiind o vedeta realizata din toate punctele de vedere si care are mereu zambetul pe buze. In spatele optimismului pe care il afiseaza, Andreea ascunde si multe drame, multe momente de cotitura pe care a reusit sa le depaseasca cu profesionalism de fiecare data. Andreea Marin a recunoscut ca a avut multe obstacole in cariera, inclusiv de ordinul sanatatii. Vedeta a povestit in exclusivitate la emisiunea mentionata unul dintre episoadele care au alarmat-o cel mai mult.

"Eu sunt o fire creativa, muncesc mult. Sunt zile si nopti nedormite si asta se intampla dintotdeauna. Nu e vreo noutate, dar nu ma obliga nimeni. In fond, nimeni nu ne obliga sa facem un lucru daca nu il vrem cu adevarat sau nu avem o motivatie sa facem asta. Nu m-as plange. Nici macar cand am caderi. Sunt perioade mai dificile, cand ajungi la medic si iti spune ca esti burnout.

Da, chiar anul trecut mi s-a intamplat, in timpul filmarilor. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare. Nu faceam doar asta, bineinteles. Niciodata nu fac un singur lucru si atunci s-a dezechilibrat balanta. Dar am ascultat de medici in momentul in care am ajuns sa fiu luata de SMURD de pe strada. Nu stiu daca a fost rau, dar a fost un semnal de alarma.", a declarat Andreea Marin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006864 (s)