News Flash:

Lidia Buble, ironii pe banda rulanta la adresa lui Natanticu. ”Fata lui e mai buna decat glumele pe care le face”

8 Noiembrie 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Buble Natanticu

Lidia Buble este mai determinata ca niciodata sa castige premiul Asia Express. Artista si sora ei sunt mai competitive ca niciodata, iar Iordania le-a activat spiritul de luptatoare. Fetele au jucat deja prima amuleta din tara noua si s-au bucurat din plin de intreaga experienta. Peisajul a fost unul splendid, iar Lidia nici macar nu s-a ofticat ca a pierdut amuleta de 1000 de euro.

Lidia Buble si sora ei au pierdut amuleta la mustata, dar a fost pentru prima data cand nu s-au ofticat. Lidia a declarat ca Mihai si Elwira sunt o echipa puternica, iar pentru ele este un castig ca au ajuns sa joace amuleta cu ei. La careul de dupa, Irina a anuntat castigatorii amuletei, iar Lidia a stiut exact unde sa se uite. Artista a studiat foarte bine expresia faciala a lui Cosmin Natanticu. Comediantul nu a fost deloc bucuros de amuleta castigata din nou de Mihai Petre, a saptea la numar. Lidia Buble s-a amuzat de Natanticu si i-a spus sa tina el pe carnetelul lui evidenta amuletelor. Artista nu s-a abtinut si l-a intepat pe Natanticu si la testimoniale.

”Tre' sa te uiti la fata lui Natanticu cand castiga Mihai Petre. Fata lui e mai buna decat toate glumele pe care le face”, a spus Lidia Buble.

Asta seara, competitia continua, iar perechile ramase vor trebui sa gaseasca masina care sa ii duca pana in Petra, acolo unde incepe din nou cautarea de pietre nestemate. Concurentii vor trebui sa gaseasca cat mai multe pietre care ii vor salva, caci in acest stage nu exista imunitate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005791 (s)