News Flash:

Antonia este cea care face legea-n casă. ”Ii aliniez, altfel nu au limite!

5 Noiembrie 2021
634 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Nu este deloc usor sa imparti viata profesionala cu cea de parinte. Mai ales cand ai doi copii si esti artist. Antonia a experimentat asta pe propria piele. Iubita lui Alex Velea nu are parte de un ajutor in cresterea celor mici, asa ca s-a adaptat. Artista s-a putut baza doar pe sprijinul lui Alex Velea si ambii au invatat pe parcurs cum stau lucrurile cu cresterea copiilor. Antonia se implica foarte mult in cresterea si educarea baietilor ei si a recunoscut ca ea este parintele dur.

”Am fost si intr-o vacanta de curand, a fost tare bine. Ne-am distrat, dar cu masura. Am fost cu copiii. Mergem singuri cu ei, nu luam ajutor. La 10-11 ne culcam toti, la 6-7 suntem in picioare in vacante. Ne-am obisnuit cu programul asta! Eu sunt mana de fier, ii aliniez. Sunt autoritatea in casa. Altfel, nu au limita.”, a spus Antonia la Vorbeste lumea.

La cat de bine arata, nimeni nu ar zice ca Antonia are trei copii! Cei doi baieti pe care ii are cu Alex Velea si fetita pe care o are din casnicia anterioara ii fac viata mai frumoasa Antoniei. Alex Velea este tatal perfect, iar Anto a declarat de multe ori ca artistul este sprijinul ei in orice situatia. Avand in vedere ca cei doi se iubesc enorm, multa lume s-a intrebat daca acestia au de gand sa isi mareasca familia. Invitat in cadrul unei emisiuni, Alex Velea a fost cel care a spus adevarul despre posibilitatea ca Antonia sa mai faca sau nu un al patrulea copil.

”Sanatatea nu-i mai permite iubitei mele, Antonia sa facem si al patrulea copil. Grupa de sange nu-i permite treaba asta si cu siguranta copilul ar avea de suferit si nu vrem asta. Nu vrem sa riscam si chiar cred ca trei copii sunt suficienti”, a spus Alex despre Antonia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005816 (s)