News Flash:

Catalin Maruta, gafa de proportii in direct. ”A cantat balena”

8 Noiembrie 2021
973 Vizualizari | 0 Comentarii
Maruta

Catalin Maruta si-a reluat de luni bune sezonul nou de emisiune, iar invitatii lui sunt foarte numerosi. Catalin are grija ca de fiecare data sa surprinda senzationalul sau, in cazul artistilor, sa fie primul care pune mana pe varianta live a piesei. De foarte putine ori la el in emsiunea vin artisti aflati la inceput de drum. De data asta, invitata lui Catalin Maruta sigur nu va uita experienta din direct si sigur nu va mai calca a doua ora la el in platoul emisiunii de la PRO TV.

Catalin Maruta prezinta de ani buni emisiunea ”La Maruta” si a reusit sa se mentina mereu. Audientele lui vorbesc de la sine, iar asta ii permite sa isi aleaga invitatii pe spranceana. Zecii de ani de experienta pe care ii are in televiziune nu il scutesc de gafe. Cea mai recenta greseala facuta de Catalin s-ar putea sa-l coste foarte mult si nu doar financiar. Prezentatorul are oricum imaginea omului intrigant care instinga la scandal intre vedete. De data asta, Maruta are putea trece in categoria celor care fac bullying la adresa persoanelor mai plinute.

Recent, in emisiunea lui Catalin Maruta a fost invitata o artista care nu avea dimensiunile de fotomodel. Prezentatorul nu s-a putut abtine si, cand credea ca nu i se auzea microfonul, a rostit din spatele camerolor: ”a cantat balena”. Intregul moment a fost surpins de camere, fiind o emisiune live si a fost difuzat la Cronica Carcotasilor. Momentan, Catalin nu a declarat nimic, dar fanii s-au aratat destul de indignati.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004779 (s)