News Flash:

Ce parere are Andreea Marin despre rivala ei, Andreea Esca? ”Imi plac oamenii care... ”

8 Noiembrie 2021
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin si Andreea Esca

Andreea Marin si Andreea Esca sunt doua dintre veteranele televiziunii de la noi. Cele doua au ramas ani la rand pe aceleasi posturi tv si, in timp ce Esca nu a plecat de la pupitrul stirilor, Andreea Marin a jonglat mereu cu diverse formate tv. Fosta Zana a Suprizelor si-a gasit linistea alaturi de iubitul ei si este din ce in ce mai implicata in diverse campanii umanitare. 

Andreea Marin este una dintre vedetele care au mereu ceva de spus. Cei care au urmarit-o pana acum si-au dat seama ca aceasta este foarte diplomata. Andreea a incercat sa evite mereu conflictele. Chiar daca de multe ori a fost provocata, vedeta a demonstrat ca este mult mai inteligenta decat cei care au cautat scandal. Recent, Andreea Marin a oferit un interviu extrem de sincer, asa cum si-a obisnuit fanii. Vedeta a trebuit sa isi exprime in cel mai sincer mod parerea despre Andreea Esca. Andreea Marin nu a stat prea mult pe ganduri si a oferit raspunsul la care se astepta toata lumea. 

”Andreea Esca e un exemplu (nr. de femeie atragatoare), bineinteles, chiar daca nu singurul, dar mi-ati cerut un singur nume. Imi plac oamenii frumosi pe dinafara si pe dinauntru, inteligenti si buni, care nu pacalesc, ci confirma pe termen lung”, a spus Andreea Marin, informeaza spectacola.ro. 

Recent, Andreea Marin a declarat ca este pregatita sa devina din nou mamica si ca nu exclude posibilitatea unui fratior sau surioara pentru Violeta, fiica pe care o are cu Stefan Banica Jr. Andreea si iubitul ei formeaza un cuplu puternic, se iubesc si isi doresc un copil impreuna.
”Facem totul impreuna in doi sau in trei, cred ca asta inseamna o familie.”, a declarat frumoasa vedeta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)