News Flash:

Dupa atatea sezoane, Mihai Bendeac pleaca de la iUmor. ”Nu se mai poate!”

5 Noiembrie 2021
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Nervii juratilor vor fi pusi din nou la grea incercare in cea mai noua editie iUmor. Mihai Bendea va fi primul care va ceda presiuniunii. Celebrul actor nu a mai stat pe ganduri si a parasit instant masa juriului.

”Nu se mai poate!”, a declarat acesta. 

Ce l-a enervat pe Mihai Bendeac de s-a ridicat de masa? Un concurent care a venit tocmai din Spania. Acesta s-a jucat cu rabdarea juratilor iUmor, in special cu cea a lui Mihai. Scriitor, ghid turistic si chiar autor de carti de calatorii, Iulian i-a pus la incercare pe jurati. De la un test de matematica, la care Cheloo a iesit la joc imediat, pana la un asa-zis moment de magie, concurentul i-a trecut pe jurati prin toate starile.

Mihai Bendeac chiar a parasit masa juriului, la un moment dat, exclamand: „Nu se mai poate!”. Ce l-a determinat sa recurga la un asemenea gest? Telespectatorii vor avea ocazia sa afle in cea mai noua editie iUmor.

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo si Mihai Bendeac s-au asezat la masa juriului si s-au lasat surprinsi de cele mai neasteptate numere de umor din toate colturile lumii; de la stand-up, dans, teatru, magie sau mima si pana la cele mai neobisnuite forme de a impresiona juratii iUmor. Concurentii au venit si in acest sezon hotarati sa obtina voturile Deliei, ale lui Cheloo si ale lui Mihai Bendeac. Nici in acest sezon nu vor lipsi invitatii speciali si nici personajele istorice. Indiferent de secolele din care vin, vor demonstra ca umorul nu are bariere, arata comunicatul de la Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004556 (s)