News Flash:

Cristina Stefania, pusa din nou la zid de urmaritori. ”Ai folosit cinci straturi de fond de ten? Zici ca esti Vladuta Lupau.”

5 Noiembrie 2021
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Stefania

Cristina Stefania este atrasa de makeup si look-uri indraznete. Iubita lui Speak filmeaza multe vloguri in care le arata fanilor cum se machiaza si nu numai. Atunci cand nu are timp sau are proiecte importante, influencera apeleaza la makeup artisti profesionisti.

De la un timp incoace, Stefania a facut o pasiune pentru look-urile realizate de Ema Uta. Aceasta este makeup artista preferata a vedetelor de la noi. In portofoliul ei se afla nume precum Antonia, Delia si Loredana Groza, cu care este si prietena.

Cel mai recent look afisat de Cristina Stefania nu prea a fost unul pe placul fanilor. Desi s-a muncit mult la el, makeup-ul Stefaniei a lasat mult de dorit la un singur capitol; distorsionarea realitatii. Fanii nu au mai regasit deloc trasaturile vedetei si au tinut sa-i atraga atentia in comentarii. Stefania a fost foarte incantata de rezultat, dar nu acelasi lucru se poate spune si despre fanii ei.

”Cristina Stefania, tu esti?”, ”Am crezut ca e Vladuta Lupau”, ”Nu stiu de ce, dar Ema Uta le machiaza pe toate sa arate ca ea”, ”Ai folosit cinci fonduri de ten sau trei mai calitative?”; au fost cateva dintre reactiile ironice ale fanilor postate pe contul ei.

Cristina Stefania nu a reactionat la niciun comentariu. Satena este obisnuita cu astfel de reactii. De multe ori, Cristina a fost pusa la zid din cauza faptului ca nu are voce si ca se chinuie sa cante. Din pacate pentru toti carcotasii, Cristina Stefania nu are de gand sa renunte la pasiunile ei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005959 (s)