News Flash:

Actrita care o interpreteaza pe Gina Felea a fost ceruta in casatorie. Cum a reactionat si ce raspuns a dat?

8 Noiembrie 2021
558 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Dinicu

Anca Dinicu a cunoscut celebritatea odata cu prietenia pe care a legat-o cu Mihai Bendeac. Acesta i-a oferit primul rol la ”In puii mei”, dar succesul ei avea sa vina dupa. Gina Felea este unul dintre cele mai cunoscute personaje de satira si, chiar daca Anca Dinicu s-a mutat acum la PRO TV in serialul ”Vlad”, Gina va fi mereu reprezentativ pentru ea.

Anca Dinicu a recunoscut mai demult in podcastul lui Speak ca traieste pentru actorie. Nu i-a fost deloc usor sa isi descopere aceasta pasiune si sa o dezvolte, dar cu ajutorul parintilor a reusit. Anca a semnat de curand un contract si cu unul dintre teatrele de stat si a recunoscut ca este destul de greu pentru un actor sa se intretina dintr-un astfel de salariu. Tocmai de aceea, satena a batut palma cu mai multe televiziuni, iar la un moment dat a fost ofertata de echipa de la Neatza. Anca a refuzat propunerea, recunoscand ca nu ar putea face fata in regim live.

Anca Dinicu a facut mereu senzatie cu rolurile ei. Actrita i-a cucerit si pe colegii de scena cu talentul ei si nu numai. Este foarte bine stiut faptul ca satena si George Pistireanu sunt foarte buni prieteni. Cei doi glumesc foarte mult, iar una dintre cele mai recente postari i-a bagat in ceata pe fani. Anca Dinicu pare ca s-a casatorit, dar George a fost primul care a vrut sa-i lamureasca pe toti. 

Poza din categoria: Tocmai am cerut-o! A zis nu”, a scris George Pistereanu in dreptul imaginii in care apare zambitor alaturi de Anca Dinicu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006516 (s)