News Flash:

Anda Adam, mai tupeista ca niciodata. Ce a putut sa-i spuna lui Maurice Munteanu de l-a facut sa plece din platou?

8 Noiembrie 2021
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda si Maurice

in ultima vreme, Anda Adam este mai vocala ca niciodata. Artistei i s-a permis mereu sa ia atitudine fata de colegii ei, dar atunci cand vine vorba de jurati, situatia se schimba. Competitia avanseaza cu pasi repezi, iar Anda se simte amenintata de faptul ca nu mai primeste stelute. Blonda a decis sa faca pe victima si, indirect, l-a acuzat pe Maurice de body shaming.

Anda Adam a aruncat toata tensiunea in aer in editiile trecute de Bravo, ai stil. Ceea ce avea sa fie o simpla defilare s-a transformat intr-un scandal. Aflata in fata Ilinca, Anda si-a verbalizat nemultumirile. Mai mult, a spus ca se se simte nedreptatita si ca vrea sa plece din competitie. 

”Vreau sa-mi amintesc de vremurile care au fost odata pentru mine la Bravo, ai stil! Nu mai sunt, nu ma mai simt eu. In sufletul meu nu mai simt la fel de profund. Si atunci cand nu mai simt, prefer sa ma retrag. Nu ma mai simt suficient de motivata sa vin aici in platou; cu o tinuta pe care sa o pot purta cu energia mea buna, sa-mi pot alege o piesa. Toate directiile astea s-au sters pentru mine. Simt ca in orice as veni imbracata, nu am cum sa fiu suficient de corect. Nimic nu este in ambianta cu ce reprezint eu, Anda Adam.” 

Adam Adam a intervenit in discursul lui Maurice si a tinut sa-i spuna ca explicatiile lui nu sunt coerente. Mai mult, blondina a spus ca nu mai vrea steluta de la Maurice. In acel moment, Maurice Munteanu s-a enervat la culme.
”A, nu sunt coerente? Eu din acest moment nu mai am ce vorbi cu Anda Adam. Nu mai discutam. Daca are tupeul sa imi spuna ca explicatiile mele nu sunt coerent, eu in acest moment ma retrag. Hai, gata! Mi se pare de o mitocanie sinistra. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006732 (s)