News Flash:

Petrica Mitu Stoian a murit in seara asta. Interpetul s-a vaccinat impotriva Covidului, dar a ajuns la ATI

6 Noiembrie 2021
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Matu Stoian

Petrica Mitu Stoian a trecut prin Covid, dar din pacate, perioada de dupa nu a fost una buna. Virusul l-a afectat foarte mult pe interpret. Petrica Mitu urma un tratament post Covid la o clinica privata din Caras Severin atunci cand i s-a facut rau. Acesta a murit asta seara la varsta de 61 de ani.

Potrivit directorului medical SJU Resita, starea de sanatate a lui Petrica Mitu Stoian nu era buna, solicitarea la ambulanta fiind facuta pentru tuse cu sange.
Medicul a spus ca s-a incercat conectarea lui Petrica Mitu Stoian la o masca de oxigen, insa nu a suportat-o, asa ca a fost intubat.

Intrebat daca Petrica Mitu Stoian ar fi fost vaccinat impotriva Covid, medicul Cosmin Librimir a raspuns: ”Din ce stiu eu era vaccinat. Cred ca da”


”Starea de sanatate nu e una foarte buna, s-a facut solicitare la ambulanta pentru tuse cu sange. Are o fibrilatie atriala cronica cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu stiu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a facut cum trebuie si este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid si cu stare septica. In momentul de fata este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Resita, intr-o interventie telefonica la Antena 3.


Petrica Mitu Stoian s-a nascut pe data de 18 septembrie 1960, in Izverna - Plaiul Closanilor, din judetul Mehedinti. Dupa ce si-a facut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Marioara Murarescu, Petrica Mitu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii


antena 3
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006572 (s)