News Flash:

Cum arata si cu ce se ocupa fratele lui Mihai Bendeac? ”Fratele tau este divortul in persoana”

20 August 2021
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la noi si are la activ zeci de piese de teatru, proiecte tv care au generat cifre mari de audienta, dar si emisiuni de un real succes. In timp ce el straluceste in lumina reflectoarelor, fratele lui a decis sa nu urmeze acelasi traseu si este o prezenta destul de rara in online.

Mihai Bendeac are un frate pe care nu multa lume il stie. Actorul are o relatie speciala cu familia sa, in special cu mama lui si nu putine sunt datile in care acesta o posteaza pe Instagram, spre bucuria fanilor. Cei care il urmaresc pe Mihai stiu ca acesta are un frate mai mic care a decis sa nu urmeze calea actoriei, ci s-a indreptat spre domeniul sportiv. 

Andrei Bendeac joaca baschet de performanta si este foarte bun in ceea ce face. Mihai a profitat de faptul ca azi este ziua in care Andrei implineste 21 de ani si a tinut sa ii faca o urare in stilul amuzant care il caracterizeaza pe el. Chiar daca este cu 18 ani mai mic decat Mihai, Andrei este un tanar foarte serios si pasionat de ceea ce face. Mezinul familiei a plecat in strainatate, acolo unde urmeaza studiile din cadrul unei celebre universitati.

 

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Mihai Bendeac (•jurnalul_unui_burlac)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006016 (s)