News Flash:

ADDA s-a enervat pe fanii de pe Instagram. Ce a deranjat-o pe artista? ”Desi am explicat de 100 de ori... ”

20 August 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
ADDA

La începutul acestui an, ADDA nu a trecut prin cea mai buna perioada a vietii ei. Artista a facut alergie la o pastila, alergie care i-a declansat intreg sistemul imunitar si care a facut sa isi schimbe radical stilul de viata.

ADDA a slabit miraculos, iar cei care o urmaresc au sesizat diferentele din prima. Artista primeste zilnic zeci de mesaje in care urmaritorii o intreaba ce dieta a tinut si cum a reusit sa capete dimensiunile de acum. Satula de aceste mesaje pe care le primeste de mai bine de 6 luni, ADDA le-a transmis tuturor un mesaj si spera ca de data asta sa fie inteleasa.

”Desi am explicat de 100 de ori situatia cu slabitul, inca imi scrieti in numar foarte mare. Nu este vorba despre o dieta. Este un regim de VIATA strict, antiinflamator, tinut sub observatie medicala! Recomandat de DOCTORI! Fara histamina, gluten, zahar, lactate si sare iodata in proportie de 90%. Si muuuulta apa! Este creat strict pentru vindecarea corpului, reglare metabolica, cresterea imunitatii si tinerea sub control a intolerantei la histamina. Regim de viata? - Da! Adica asa voi manca toata viata. Ma simt mai bine? - Da! Am scazut riscul de diabet 99.99%, s-a reglat organismul, am mai multa energie, dorm mai bine, sunt mult mai calma, vesela si optimista. Slabitul a fost un scop?  - Nu! A venit la pachet! S-a topit grasimea, nu am celulita, m-am tonifiat fara sa fac sport ca nebuna. Am slabit uniform si frumos. NU EXISTA DIETE MINUNE! Daca vreti sa slabiti, apelati la SPECIALIST. FIECARE CORP E UNIC!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006441 (s)