News Flash:

Lidia Buble e pe drumul cel bun. Cu cine a fost comparata artista dupa ce si-a schimbat culoarea parului

9 Martie 2022
348 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Niciodata nu este prea tarziu pentru o schimbare de look. Pe principiul acesta a mers si Lidia Buble care a decis ca dupa aproape 14 ani in care a fost blonda sa schimbe tabara. Fanii sunt foarte incantati de alegerea artistei si deja au inceput sa o compare cu alte nume din industrie.

Lidia Buble a dat reset la tot ce inseamna viata personala si profesionala. Artista este pregatita sa inceapa un nou capitol si, dupa ce a lipsit timp de mai bine de doua saptamani din online, Lidia si-a uimit fanii. Pe langa piesa „Draga mea”, artista s-a afisat cu un look nou, iar fanii aproape ca nu au mai recunoscut-o.


Lidia a optat pentru o nuanta de saten inchis, nuanta care se apropie foarte mult de culoarea ei naturala. Bublisorii s-au bucurat foarte mult de revenirea artistei si au coplesit-o cu complimente. Pe langa comentariile legate de vocea superba, Lidia a fost comparata de catre fani cu Laura Stoica sau chiar cu sora ei, Estera.


Lidia a fost prezenta la inceputul saptamanii in studioul matinalilor Buzdugan si Morar si nu a plecat pana nu a explicat de ce s-a retras din online.
„In primele doua, trei zile, ma tot mancau mainile sa postez un story. Da, mi-am impus eu. Ma simteam foarte obosita, foarte incarcata si le-am spus celor cu care lucrez in echipa mea <> si au zis <> Sunt sanatoasa. Poza de la profil nu am pus-o eu, au pus-o cei din echipa mea si dupa ce am vazut-o am zis ca lumea o sa creada ca s-a intamplat o tragedie.” a spus Lidia Buble in Morning ZU.


Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006744 (s)