News Flash:

Lidia Buble, cea mai bine platita vedeta din Asia Express. Artista castiga de 2 ori mai mult decat sora ei

8 Noiembrie 2021
635 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Daca sezoanele trecute, Bianca Dragusanu a negociat la sange suma de bani contra careia trebuia sa isi faca aparitia la Asia Express, de data asta, Lidia Buble i-a luat locul. Lidia Buble a facut senzatie la Asia Express. Desi pare genul de persoana pretioasa, Lidia a demonstrat ca isi poate depasi limitele. Artista a facut echipa cu sora ei, Estera si au fost mereu o echipa de temut. Inainte de a pleca din tara, cele doua surori si-au negociat foarte bine contractele. 

Potrivit VoxBiz.ro, Lidia Buble ar incasa cei mai multi bani de la Asia Express. Cate 2.000 de euro pentru fiecare doua zile de filmari intense. Sora ei, Estera Buble ar primi 800 de euro, o suma deloc de neglijat. 


Lidia Buble a recunoscut ca si-a dorit foarte mult sa mearga la Asia Express. Vedeta ar fi mers in orice conditii, fie ca era sau nu vorba de bani la mijloc. Singura pretentie a Lidiei Buble a fost sa faca echipa cu sora ei, Estera. 

”Sunt cea mai bucuroasa ca am mers. Am 11 frati, dar cu Esti am cea mai mare chimie. Cu ea am o legatura foarte stransa. Uneori ne sunam si daca se simte ea rau, ma simt si eu. Chiar daca stam la distanta foarte mare, ni se potrivesc versurile <>>. Principalul motiv pentru care am acceptat sa vin in Asia… a fost singurul moment in care am putut sa mai petrec timp cu sora mea. Ea e casatorita, are copii, are iubit, e plecata. M-as fi dus si daca nu primeam bani si nu era televizat”, a spus Lidia Buble. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007789 (s)