News Flash:

Mihai Bendeac a facut-o praf pe iubita lui Liviu Dragnea. ”Asa ar trebui sa fie toate domnisoarele!”

8 Noiembrie 2021
639 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este foarte ancorat in realitatea cotidiana si nu se fereste sa puna punctul pe ”i” atunci cand ceva il deranjeaza. De data asta, victimele actorului au fost Liviu Dragnea si iubita lui, Irina. Juratul iUmor nu s-a putut abtine si a lasat un comentariu de toata frumusetea la o postare de-ale lui Dragnea.

Mihai Bendeac a fost iritat de initiativa lui Liviu Dragnea. Politicianul si-a exprimat pe internet dorinta de a candida la prezidentiale. Dupa ce a iesit din puscarie, acesta vrea sa isi formeze propriul partid. Liviu Dragnea spera ca va castiga increderea romanilor, dar Mihai este de alta parere. 

Mihai Bendeac a facut-o praf pe Irina din cateva randuri. Actorul a postat un mesaj in stilul lui, ironic si nu a avut cuvinte de lauda la adresa tinerei. Irina este cea care l-a asteptat pe Liviu Dragnea in tot timpul cat a fost la puscarie. Acum, daca iubitul ei vrea sa ajunga presedinte, ea va fi prima doamna. Tocmai de acest aspect s-a legat si Mihai Bendeac in postarea sa.


”Dumneavoastra, domnule Dragnea, sunteti ultima noastra salvare. Cel mai bun si drept si cinstit Om politic pe care l-a avut Romania. Capul sus! Cei care v-au aruncat in temnita vor plati! Suntem alaturi de dumneavoastra! Va iubim si va votam! Avem nevoie de un politician onest; bun roman, care sa puna la respect Europa si pe toti cei care vor sa ne cotropeasca! Vrem sa fim noi cu noi! Romani intre romani! Sa nu vina altii sa ne dea noua lectii de democratie!, a spus ironic Mihai Bendeac. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005161 (s)