News Flash:

Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Petrica Mitu Stoian. Cui ii va ramane averea interpretului?

8 Noiembrie 2021
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Petric M u

Timp de 16 ani, Petrica Mitu Stoian a fost casatorit cu o singura femeie. Carmen Mihaela a fost partenera de viata a acestuia pe care a decis sa o tina departe de agitatia mediatica. Relatia celor doi a ajuns la final, iar acum 10 ani au divortat. Avand in vedere ca interpretul nu avea copii, cel mai probabil averea le va ramane nepotilor. 

Petrica Mitu Stoian a murit cand nimeni nu se astepta. Artistul a filmat acum cateva zile o emisiune si nu parea a fi atat de grav. Starea lui de sanatate s-a agravat rapid, iar finalul a fost inevitabil. Acum, dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian, apropiatii se intreaba ce se va intampla cu averea lui. Interpretul nu avea copii si de mai multi ani era si divortat. Prima persoana care a fost intrebata despre averea solistului a fost Constantin Enceanu. Prietenul lui Petrica Mitu Stoian a spus ca nu stie nimic despre acest subiect si nici nu i se pare important acum. 

”Nu stiu nimic de testament. Nu mi-am permis niciodata sa il intreb ce face cu banii. Am considerat ca sunt lucrurile lui, nu am incercat sa aflu acest lucru. A fost o persoana discreta din punctul asta de vedere, nu si-a etalat averea, banii”, a marturisit Enceanu la Romania Tv. 

„Ce sa spun? Sunt ravasit, nu-mi vine sa cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, in jurul orei 20:30, ne intorceam de la Bucuresti. Eu am mai intarziat putin, el ajunsese in Craiova. Mi-a spus ca e drumul destul de aglomerat. Atunci mi-a spus ca pleaca la Resita, ca vrea sa se refaca dupa COVID-19; sa-si revigoreze plamanii. Azi, cand am aflat ca ii e rau, nu mi-a venit sa cred. Dupa prima sedinta s-a simtit bine. A mers in camera seara, in cursul noptii a inceput sa se simta rau. La 3 au venit cu salvarea si l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au inceput sa se complice. Am incercat sa-l aducem in Capitala. Aveam promisiuni ca maine dimineata il va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat. A plecat dintre noi.“, a declarat Constantin Enceanu.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006598 (s)