News Flash:

Patrizia a luat foc cand a auzit ce crede Francesco despre Maria Speranta. ”Adica? Ce vrei sa spui?!”

8 Noiembrie 2021
629 Vizualizari | 0 Comentarii
Francesco

Francesco si Maria Speranta au fost mereu in centrul atentiei in Asia Express. Toate echipele credeau ca cei doi vor forma un cuplu pana la finalul competitiei, dar, din pacate, Francy a parasit Asia Express mult mai devreme. Acum, dupa ce s-a speculat atata pe seama relației dintre ei, Francesco a decis sa isi spună parerea sincera despre Maria Speranta.

Francesco Paglieri si fiica Adrianei Trandafir s-au completat de minune si au facut fata cu brio probelor. Celelalte echipe s-au amuzat teribil de mixul creat de Irina si erau convinse ca intre Francy si Maria se leaga ceva. Acum, invitat in emisiunea Asia mai tarziu, Francesco a avut ocazia sa spuna exact cum au decurs lucrurile intre el si Maria Speranta. Intrebat daca Maria Speranta era cea care conducea echipa, Francy nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns:

”Nu, chiar nu era. Ea poate sa fie lider. Sa fii lider ca ea este ok. Ea cand lua harta, stia ce face cu ea. Doamna Adriana a avut mare noroc cu Maria. 

Patrizia: Tu cu mine, nu?

Francesco: Nu! Voiam sa zic ca s-a vazut cu tine ce difrenta a fost. Si cu Maria Speranta ce diferenta a fost. Vreau sa spun ca Adriana a avut mare noroc cu Maria Speranta. In echipa aceea, nu vreau sa fiu rau, dar Maria este 90% si doamna Adriana 10%.  Maria ia mereu initiativa. Practic, ai putea sa ajungi pana in etapa 7, 8 cu Maria fara sa faci nimic. Adica tu poti sa stai acolo, ca ea face totul singura. Chiar te trage dupa ea. Conteaza foarte mult. ”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006174 (s)