News Flash:

Fotbalistul Marin Razvan a cerut-o de sotie pe iubita lui. Cei doi vor deveni parinti pentru prima data

8 Noiembrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Marin

Razvan Marin si iubita lui, Crina au trait cele mai intense si emotionante momente. La aproape doua luni de cand au anuntat ca vor deveni parinti, Razvan Marin si-a facut curaj si a cerut-o de sotie pe iubita sa. Momentul a fost unul foarte bine gandit si pus la punct de catre Razvan. Cei doi au iesit de dimineata, iar Crina nu se astepta nicio secunda la asta ceva. Fotbalistul a amenajat o plaja intreaga, iar bijuteria superba a costat cateva zeci de mii de euro.

Razvan Marin, fotbalistul de 25 de ani care a cunoscut faima pe taram italienesc se pregateste pentru cel mai important rol din viata lui, cel de tatic. Fotbalistul a avut o vara plina, dar fara indoiala, cea mai intensa perioada din viata lui de abia de acum incolo urmeaza.

La cei 25 de ani, Razvan Marin poate spune ca are tot ce isi doreste: o cariera in plina ascensiune, o iubita superba si o fetita care este pe cale sa se nasca. Razvan si Crina s-au mutat impreuna in Italia, acolo unde aceasta joaca fotbal alaturi de echipa lui si se pare ca acesta a fost cel mai mare pas din viata lui. Chiar daca nu sunt casatoriti, nici macar logoditi, cei doi indragostiti au decis sa sara cativa pasi in relatia lor si sa treaca direct la extinderea familiei.

Razvan si Crina au tinut totul secret pana dupa absolvirea facultatii de catre Crina. Frumoasa din Targu Jiu a absolvit Facultatea de Medicina Dentara in vara si tot atunci a implinit 25 de ani. Alaturi de ea in marele moment a fost familia, iar imediat dupa absolvire a zburat cu mama ei la Roma, acolo unde le astepta Razvan. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)