News Flash:

Ce va face Mario Fresh cu tatuajul pe care l-a facut pentru Alexia, fiica Andreei Esca?

30 Septembrie 2021
485 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Ce care il urmaresc oe Mario Fresh, stiu ca acesta are doua mari pasiuni: muzica si tatuajele. Fostul membru Golden Boy Society are zece tatuaje si fiecare dintre ele are o poveste interesanta in spate. Chiar daca trei dintre ele il leaga de persoane care nu mai fac parte din viata lui, Mario nu le va sterge, mai ales ca le-a facut in etape ale vietii in care atat Velea, cat si Alexia Eram au jucat un rol important pentru el.

”Cel mai important tatuaj si primul pe care l-am facut este mama, este steaua mea norocoasa. Reprezinta tot ce-i mai frumos si norocul meu in viata si de asta am pus-o aici, sa fie mereu la vedere. Un alt tatuaj care conteaza pentru mine este acesta, cel cu doi lei care impreuna formeaza un singur leu, un intreg. Este vorba despre mine si despre tatal meu. 

Golden Boy este un tatuaj foarte important. Este o perioada care din pacate s-a sfarsit in viata mea, dar ma reprezinta in continuare. De cand sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy si de asta nu va disparea niciodata de pe mana mea. Mai am o chitara care in loc de corzi ale clape, are claviatura unui pian. Am facut treaba asta pentru ca am studiat foarte mult si chiatara si pianul. Am simtit nevoia sa imi scriu si numele, de aia mi-am tatuat ”Fresh” pe brat. 

”Always by my side” si un avion reprezinta povestea mea si a surorii mele, mai am un lup cu o haita si este vorba despre mine si despre prietenii mei care au ramas. Am si un ceas infinit care a durat vreo 5-6 ore si am vrut sa semnifice timpul care trece in favoarea mea. Apoi urmeaza ”13” care semnifica data lui Velea de nastere si mai am doua tatuaje pe picioare si R-ul de pe gat, de la Raluca, sora mea, la care se adauga ”a la folie” pe care l-am facut matchy cu iubita mea.” spunea Mario intr-un vlog anterior. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008341 (s)