News Flash:

Defilare uimitoare in seara asta la Bravo, ai stil! Cine este concurenta care si-a tinut sarcina ascunsa pana acum?

30 Septembrie 2021
417 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

Bravo, ai stil! are pregatite multe surprinze pentru fanii care urmaresc cu sufletul la gura fiecare editie si fiecare defilare. Fetele au inceput sa se obisnuiasca din ce in ce mai mult cu juratii, cu conceptul, dar si cu adversarele, asa cu nu le va mai fi greu deloc sa isi faca strategii si sa calce pe cadavre pentru a pleca acasa cu titlul de cea mai stilata femeie din Romania. 

In seara acesta, fanii emisiunii Bravo, ai stil! vor avea parte de o surpriza de proportii. Una dintre cele mai vocale concurente din competitie ii va lasa pe toti masca atunci cand la defilare va scoate la inaintare burtica de gravida. Este vorba de Ioana Filimom, cea care incepe sa isi faca mai bine ca niciodata planul de atac si nu se lasa sub nicio forma dominata de adversalele ei. ”Am fost la mall si era un singur loc disponibil, pentru gravide; (…) Asa ca am bagat o bluza la burta si uite asa m-am prezentat... Nu sunt gravida, dar nu se stie!”

Ioana este cunoscuta deja ca fiind cea care face regulile in backstage si le pune mereu la punct pe celelalte fete atunci cand intarzie, dar se pare ca acestea nu mai sunt la fel de incantate de initiativa ei asa cum erau la inceput.

Pe langa Ioana care va soca publicul, nici Viviana si Ruxi nu vor cadea la pace si se vor certa in continuare pe probleme vechi. Inca de la venirea Vivianea in competitie a fost stricat echilibrul celorlalte concurente si a fost foarte vizibil si pentru cei de acasa faptul ca Viviana are deja strategii si este dispusa sa isi joace fiecare carte astfel incat sa ii strice imaginea lui Ruxi.

 

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Bravo, ai stil! Celebrities (•bravoaistil)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005934 (s)