News Flash:

Liber la abonamente TimPark din 21 martie. Doar cateva zile pana cand masinile din Timisoara vor fi parcate dupa noul regulament

18 Martie 2022
461 Vizualizari | 0 Comentarii
locuri de parcare

Incepand din 21 martie, proprietarii de autovehicule pot merge la sediul TimPark pentru a-si lua abonamentele pentru 2022. Le pot achizitiona si online. De la inceputul lunii aprilie va intra in vigoare si noul regulament de functionare a TimPark. Atentie! Cine are abonament, nu inseamna ca are si loc de parcare.
 
 
Intr-o conferinta de presa organizata la sediul TimPark, viceprimarul Ruben Latcau a dat vestea mult asteptata de soferii din Timisoara: de luni, 21 martie, proprietarii de autovehicule pot solicita eliberarea de abonamente.

Cine nu doreste sau nu poate sa se deplaseze pana pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 10, poate achizitiona abonamentul TimPark 2022 necesar online, AICI. Atentie, abonamentele rezidentiale pot fi eliberate doar cu prezenta fizica a solicitantului.

„Incepand de saptamana viitoare, in data de luni 21 martie, se vor pune in vanzare abonamentele pentru tot sistemul TimPark. Ele pot fi cumparate si online. Foarte important: singura exceptie sunt abonamentele rezidentiale, unde, din cauza fraudelor din trecut, e nevoie de prezenta fizica si de dovada cu buletinul. In rest, toate abonamentele pot fi achizitionate si online. Aici, la sediu, vor fi patru case, care vor functiona de la 8 la 20, in fiecare zi. Programul va fi acesta timp de cel putin 3-4 saptamani, cat timp va fi nevoie pentru a ne asigura ca cei mai multi timisoreni isi vor face abonamente. Programul se va schimba in functie de cerere”, declara viceprimarul Latcau.

Pentru abonamentele cerute de rezidentii subzonelor monitorizate de sistemul TimPark, eliberarea se face in baza cartii de identitate a proprietarului (inclusiv cu viza de flotant) care atesta ca locuiesc in interiorul unei zone Timpark.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)