News Flash:

Au fost scoase la concurs 300 de locuri la Scoala de Subofiteri Pompieri si protectie Civila

10 Martie 2022
355 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri 1

Reprezentantii ISU Banat anunta 300 de locuri scoase la concurs de Scoala de Subofiteri Pompieri si protectie Civila Pavel Zaganescu din Boldesti. Inscrierile pot fi depuse online pana in 18 martie.
 
 
Anuntul a fost facut de reprezentantii ISU Banat, miercuri. Salvatorii spun ca au fost scoase la concurs 300 de locuri la Scoala de Subofiteri Pompieri si protectie Civila Pavel Zaganescu din Boldesti. Dintre acestea, 275 sunt pentru subofiteri si 25 pentru maistri militari auto.

„Persoanele care indeplinesc conditiile si criteriile necesare si care doresc sa candideze pe unul din aceste locuri, pot depune cererea-tip de inscriere incepand cu 7 martie pana la data de 18 martie, in functie de domiciliul sau resedinta inscris/a pe cartea de identitate, exclusiv in format electronic, inclusiv in zilele de sambata si duminica”, transmit reprezentantii ISU Banat.

???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????:
???????? – ???????? ???????????????????????? ???????????????? – depunere cereri inscriere (on-line, inclusiv sambata si duminica)

???????? ???????????????????????? ???????????????? – data pana la care va avea loc evaluarea psihologica

???????? ???????????????????????? ???????????????? – termen depunere documente in vederea constituirii dosarului de recrutare

???????? ???????????????????????? – ???????? ???????????????????????????? ???????????????? – evaluarea performantelor fizice

???????? ???????????????????????????? ???????????????? – sustinerea probei de evaluare a cunostintelor

???????? ???????????????????????????? – ???????? ???????????? ???????????????? – examinare medicala (doar candidatii care se incadreaza in numarul locurilor scoase la concurs in ordinea descrescatoare a notelor finale).

Mai multe detalii aici!


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004941 (s)