News Flash:

Fara apa calda si caldura in mai multe zone din oras

7 Martie 2022
354 Vizualizari | 0 Comentarii
calorifer

Din cauza unor lucrari desfasurate luni, 7 martie, reprezentantii Colterm anunta ca vor opri apa clada si caldura la Punctul Termic Cerna si la Punctul Termic Paltinis.
 
 
Compania E-Distributie Banat, intreprinde mai multe lucrari la reteaua medie de tensiune.

In consecinta, pentru efectuarea lucrarilor va fi sistata furnizarea apei calde de consum si a incalzirii la Punctul Termic Cerna, in ziua de luni, 07 martie 2022, intre orele 11-19.

Tot luni, 7 martie, intre orele 08-17, va fi intrerupta furnizarea apei calde de consum si a incalzirii la Punctul Termic Paltinis.

„Totodata, in vederea executarii de lucrari aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timisoara in vederea conformarii la normele de protectia mediului privind emisiile poluante in aer si pentru cresterea eficientei in alimentarea cu caldura urbana Etapa II” si pentru trecerea la noua retea reabilitata, suntem nevoiti sa intrerupem furnizarea apei calde de consum si a incalzirii la PT Paltinis, tot in ziua de luni, 07 martie, intre orele 08ºº- 17ºº”, anunta reprezentantii Colterm.

Vor fi afectati consumatorii arondati strazilor: Evlia Celebi; Prot. George Popovici; Dr. Aurel Candea; Mitropolit Varlaam; P-ta Bisericii; P-ta Crucii; Prot. George Dragomir (imobilele de la nr. 10A la 14A); 1 Decembrie (imobilele 21 si 32).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005347 (s)