News Flash:

Traseu deviat pentru mijloacele de transport in comun de pe liniile E1 si L18

7 Martie 2022
327 Vizualizari | 0 Comentarii
STP

Mijloacele de transport in comun de pe liniile E1 si L18 vor circula deviat din 7 martie. Au loc lucrari de termoficare pe strada Liege.
 
 
„Mijloacele de transport in comun de pe liniile E1 si L18 vor circula deviat, incepand cu data de 07.03.2022, din cauza lucrarilor de termoficare ce vor avea loc pe strada Liege”, anunta reprezentantii STPT pe Facebook.

Rutele mijloacelor de transport in comun

Expres 1 (tur-retur): pe traseul existent intre Pod Calea Sagului si Calea Torontalului, pana la intersectia cu strada Liege, dupa care intra pe Calea Torontalului, pana la intersectia cu strada Grigore Alexandrescu – Strada Grigore Alexandrescu – Calea Aradului si revine pe traseul existent pana la capatul de linie statia „Tzara”.

Pe traseul deviat se vor folosi perechile de statii existente aferente liniei Expres 6: „Vox Park” si „Alexandrescu”, cat si statia „Torontalului”. Vor fi suspendate statiile: „Piata Verde”, „Liege”, „UTT”.

L18 (tur-retur) – pe traseul existent, intre capatul de linie „Baritiu” si Piata Consiliul Europei, dupa care circula deviat pe traseul Calea Aradului – capat de linie statia „Agronomie” (traseu suprapus cu traseul liniei L17).

Pe traseul deviat se vor folosi perechile de statii aferente liniei L17: „Dacia Service”/„Remus Radulet”, „Liege”, „UTT” si statia de capat „Agronomie”. Vor fi suspendate statiile: „Piata Verde”, „Torontalului” si „Miresei”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004988 (s)