News Flash:

Leonardo DiCaprio i-a pacalit pe ucraineni. Ce s-a intamplat, de fapt, cu banii pe care sustine ca i-a donat

15 Martie 2022
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
Leonardo DiCaprio

Saptamana trecuta, Leonardo DiCaprio isi manifesta preocuparea pentru situatia razboinica din Ucraina. Actprul s-a mobilizat exemplar si a anuntat ca a donat 10 milioane de euro pentru fortele armate. Cazul incepe sa se complice abia acum cand a iesit la iveala faptul ca banii donati de Leonardo nu au ajuns la destinatarul corect.

Leonardo DiCaprio este recunoscut pentru campaniile umanitare pe care le sustine in fiecare an. De data asta, razboiul din Ucraina chiar a atins coarda sensibila a actorului care a decis sa faca o donatie impresionanta fortelor armate ucrainene. Leo a declarat ca ii sustine pe ucraineni si trupele lor cu nici mai mult, nici mai putin de 10 milioane de euro. Donatia parea ca nu este una intamplatoare, iar DiCaprio a motivat ce a stat, de fapt, in spatele acestui gest. Actorul din Titanic are radacini ucrainene, bunica sa din partea mamei fiind din aceasta tara est-europeana.

Acum, la aproape o saptamana de cand presa internationala l-a laudat pe Leo, a iesit la iveala faptul ca totul a fost o farsa. Actorul nu a donat 10 milioane de dolari si nici nu are vreo legatura cu Odesa. O sursa apropiata actorului a declarat ca acesta s-a implicat in cazul Ucrainei, dar nu asa cum s-a speculat. Fondul International Visegrad a declarat ca in cont nu a fost incasata nicio donatie de 10 milioane de dolari din partea lui DiCaprio catre Ucraina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004997 (s)