News Flash:

Karmen, fata lui Adrian Minune a vorbit pentru prima data despre afectiunea care a dat-o peste cap. „La mine, lucrurile s-au intamplat diferit”

21 Decembrie 2021
475 Vizualizari | 0 Comentarii
Karmen

Karmen Minune a devenit mamica acum doi ani, iar viata ei s-a schimbat radical. Artista a inceput sa isi organizeze programul astfel incat sa aiba timp si pentru cea mica si nu ii este deloc usor. Multi fani ii apreciaza pozele pe care le posteaza cu micuta Sofia, dar nu toti stiu ca artista a trecut prin clipe de groaza imediat dupa ce a adus-o pe lume pe micuta ei.

Karmen este o femeie implinita. La varsta ei, artista se poate lauda cu mii de fani, zeci de piese ce au devenit hit, dar si cu o familie care o iubeste neconditionat. Fiica lui Adi Minune se iubeste de ani buni cu Bogdan Caplescu, cel caruia i-a daruit si un copil. Karmen nu a vorbit deloc pana acum despre provocarile pe care i le-a adus viata de mamica. Vedeta a fost obisnuita cu un anumit stil de viata, a fost rasfatata familiei si nu i-a fost deloc usor sa se adapteze la statutul de sotie si mama, ambele dintr-o data.

Fiica lui Adi Minune a recunoscut in emisiunea moderata de Alexandra Ungureanu ca s-a luptat cu depresia postnatala si ca acela a fost unul dintre cele mai negre episoade din viata ei. Din fericire, totul s-a sfarsit cu bine, iar acum, vedeta se bucura de fetita ei si de familia frumoasa pe care o are. 

„Am inteles tarziu, pentru ca la mine s-a intamplat altceva. Ca tu sa ajungi la stadiul de mama, trebuie sa treci prin niste etape ale vietii; un curs normal al unei fete, femei in devenire. Trebuie sa fii la parintii tai acasa, apoi sa te muti cu sotul tau, sa inveti sa te gospodaresti, sa te responsabilizezi, sa te obisnuiesti cu rolul de sotie.

Trebuie sa te obisnuiesti cu treburile casei si cu grija pe care trebuie sa i-o porti sotului tau. Ulteori, poti sa devii mama. Iar eu s-a intamplat sa sar doua etape importante. Am sarit de la statutul de fata la cel de mama si sotie.” i-a povestit Karmen Alexandrei Ungureanu la „Duet cu Alexandra”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.009076 (s)